Banner Jasenská Dolina
Előzetes szezonális síbérletek Jasenská Dolina kedvezményes áron a 31.12.2019
Banner Jasenská Dolina
Közös jegy sípálya Jasenská Dolina, Winter park Martinky és Snowland Valčianska Dolina
Banner Jasenská Dolina
Esti belépő egy felnőtt főszezoni költségek 11,00 €
Liftek állapota
Hó: 
0 cm
Feltételek: 
--
Nyom | TATRAPOMA H60
Nyom B | TATRAPOMA F10
Nyom C | TATRAPOMA F10
Nyom D | TATRAPOMA S
Nyom E | TATRAPOMA S
Nyom F | LPVE-snowtubing
Fülkés kötélpálya G | SF4
Nyom H | TATRAPOMA H80
A működés
Nem működik
Sípálya profil >>>

Központ

A szezon december közepétől áprilisig tart. A Jasenská völgy hegyoldalai rendkívül jó adotságokkal, füves pályákkal rendelkeznek, és már a tél eleji vékonyabb hótakarón is lehet sielni. Kivételes mikroklímájánok köszönhetően egész télen folyamatosan hőbiztos családi síterep. A Szlovák Idegenforgalmi Hivatal, a szlovák síterepeket figyelemmel kísérő Sitour felmérése szerint, Jasenská Dolina megfelelt a meghatárazott szigorú követelményeknek, ezért bekerült a TOP 10 Szlovákiai síterepek közé.

A síközpont nagy előnye a kiépített hőágyű rendszer. A terepen több sífelvonó és egy újonnan beállított 4 személyes ülőlift található, melyek együttesen 5 400 személyt képesek óránkét szállítani. A 647 m hosszű és 140 m-es szintkülömbséget mindössze 5-6 perc alatt küzdi le a felvonó, mellyel így lényegesen lecsökkent a várokozással töltött idő.
Sielési lehetőségek, szolgáltatások és a síterep
A Jasenská Dolina kitünő sielési lehetőségeket biztosítt a kevésbé technikás kezdő, és a technikásabb haladó síelők számára is kielégítő élményt képes nyújtani. A sípályák hóágyúzottak és a gyakorlatilag teljesen kivilágított pályák így este 20 óráig használhatóak. 7 sífelvonó, köztük 4 ülléses libegő, esti síeles, síiskola, sífelszerelés kölcsönzése, síszervisz, sífutó és szánkópályák, snowboard és snowtubing varják a vendégeket. A síközpont 2 részre tagalódik, KASOVÁ és LEHOTA sípályákra, ez utóbbin található a technikás síelést igénylő híres 700 m-es lesikló pálya.
KASOVÁ központ - az utóbbi éveken át különosen a síelést kedvelő vendégek keresik gyakran fel eszt a szép völgyet kellemes és jó síelésre. Völgy alsó részében található, 2 km-re Belá Dulica községtől, jól megközelíthető aszfaltburkolatú úttal egész évi fentartással. Közvetlenül a felvonók mellet van elhelyezve nagykapacitású ingyenes parkolóhely személygépkocsik és autóbuszok részére.
A sífelvonók üzemeltetése - naponta 09.00 - 16.00 este 16.30 - 20.00
LEHOTA központ - a Jasenská völgy közép részén található, kb. 1 km-re keletre a Kasovatól. A síterep megfelel inkább technikássabb haladó síelőknek, a felvonó hossza 700 m és a szintkülömbség 170 m, óránkét 700 személyt képes felhúzni a hegytetőre. Közvetlenül mellete található parkolóhely és a Brest panzió.
Az üzemeltetése 09.00 - 16.00 óra-ig, hétfő - vasárnap

Az északi sportok szerelmeseinek rendelkezésére áll 3 karbantartott és jelzett sífutópálya, mely összeségében 7 km hosszan húződik a völgyben és a hegytetőn. Az ideérkező vendégeket bőséges, ingyenes parkolóhelyek várják.
Az említett síközpontokat a JASED s.r.o. tarsaság üzemelteti.